Welkomstpakket uitgereikt in Ospel

OSPEL – Maandag 5 november 2018 hebben we een nieuw welkomstpakket uitgereikt aan Engelbert, Monique, Allyssa en Daelan van Essen. Het jonge gezin is afkomstig uit IJmuiden en woont nu aan de Waatskampzijweg in Ospel. Iedereen in het gezin is al behoorlijk ingeburgerd en hebben het goed naar hun zin in Ospel.

Het stel gaf aan zich zo goed thuis te voelen in Ospel, dat ze er niet meer weg wilden. Zelfs de katten waren al helemaal gewend aan de nieuwe omgeving, rust en ruimte…
Wij wensen Engelbert, Monique, Allyssa en Daelan heel veel plezier alsook levensvreugde in Ospel en vooral goede een besteding van het welkomstpakket.

Het welkomstpakket is een initiatief van Dorpsraad Ospel en wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende bedrijven, verenigingen en stichtingen in Ospel. Ben jij nieuw in Ospel of ken jij mensen welke in Ospel zijn komen wonen? Meld ze dan aan indien ze voldoen aan de voorwaarden. deze vindt je op:http://www.dorpsraad-ospel.nl/Welkomstpakket/

Ben je ondernemer, een vereniging of stichting, wil jij graag nieuwe bewoners een warm welkom heten en hiermee een bijdrage aan het welkomstpakket leveren? Meld je dan aan via [email protected]