Korte speelfilm over Sinterklaas binnenkort in première

WEERT/SPANJE – Op vrijdag 16 november 2018 om 19.00 uur kunnen jullie weer kijken naar de korte speelfilm over Sinterklaas en zijn Pieten in Spanje.

Er is iets vreemds aan de hand in het kasteel van de Sint. Sinterklaas denkt dat het aan zijn ring ligt. Hij heeft namelijk een magische ring en die vertoont kuren. Er is maar één iemand die hem kan helpen en dat is August Greene. Maar kan August op tijd zijn om de ring te repareren? De Pieten worden er tureluurs van! Zij zien dingen gebeuren die ze niet kunnen geloven. Ondertussen loopt er een Vlogpiet rond die zichzelf nogal populair vindt. Eigenlijk houd hij alleen maar de pieten van hun werk. Het ergste van alles is dat Vlogpiet bij de reparatiepoging van August niet echt helpt!

Deze filmproductie kwam tot stand door samenwerking tussen S-E-P Productions en de Stichting Sint Nicolaas en is onder regie van Ralf Driessens.

Uitzenddata
Vrijdag 16 november om 19.00 uur bij ML1TV via de kanalen 40 (Ziggo), 1417 (KPN) en 2064 (overige aanbieders) en op de site van WeertDeGekste en Nederweert24. De herhalingen zijn op 18 november om 18.40, voorafgaand aan de uitzending van de Intocht in Weert en daarna op www.ml1tv.nl/gemist/ en op de site van WeertDeGekste en Nederweert24.

Vorig artikelHandhaving Sint Maartensvuren
Volgend artikelBelangrijk 17de eeuws schilderij ‘ontdekt’ in de paterskerk Weert