Grote rommelmarkt Leveroy op zondag 11 november

LEVEROY – Met veel trots organiseren Jong Nederland Leveroy en Fanfare Concordia Leveroy voor de 14e keer een grote rommelmarkt in gemeenschapshuis Pestoeërskoel. Een rommelmarkt die inmiddels een begrip is in Midden-Limburg.

Van boeken tot speelgoed en van elektra tot meubels: op zondag 11 november staat Pestoeërskoel weer vol met allerlei mooie, bruikbare spullen. De deuren zijn geopend vanaf 13:00u tot 16:00u. Om 13.30 uur wordt er een spectaculaire veiling gehouden met alle pronkstukken van deze rommelmarkt. Enkele Leveroyse veilingmeesters verkopen deze waardevolle spullen aan de hoogste bieder. Tijdens de rommelmarkt kunt u ook genieten van een kopje koffie en een overheerlijk versgebakken Leveroyse wafel.

Ouderwets middagje rommelmarkt
Kortom: kom genieten van een ouderwets gezellig middagje rommelmarkt in Leveroy op zondag 11 november en steun daarmee Jong Nederland en Fanfare Concordia Leveroy. De entree bedraagt slechts €1,50 en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis.

Informatie
Voor meer informatie kunt u mailen naar [email protected] of [email protected] óf check de website www.fanfareconcordialeveroy.nl.

Vorig artikelWeertenaar krijgt celstraf voor smokkelen cocaïne
Volgend artikelSabero in Roermond komt nieuw binnen op plek 50 in Ranglijst Lekker 2019