Hema IJzeren Man Loop onder mooie omstandigheden van start gegaan

WEERT – De Hema IJzeren Man Loop is afgelopen zondagochtend weer van start gegaan. Onder zeer mooie omstandigheden werd de loop voor de 463e keer afgelegd door enthousiaste deelnemers. 

Op alle afstanden werd op de gewijzigde startplek aan de Voorhoeveweg bij Dennenoord gestart.

Tijden
Van de eerste tot de laatste starter werd de starttijd geregistreerd. Ook werd na afloop van de afstanden van 3.5, 7, 10.5, 14.0 en 17.5 km door de computer de eindtijd geregistreerd. Zodat iedereen de exacte looptijd kreeg. Voor de eerste loper die over de mat gaat, maar ook voor de laatste loper die over de mat gaat.

Ook de jongeren van de kortere afstanden hebben nu gelopen met een juiste starttijd. Deze lopers van de 1.3, 2.5 en 3.5 km krijgen dus ook een bruto en een netto tijd. Dit hebben we voor het eerst getest en was een succes. Uitslagen van 7 oktober zijn te zien op www.uitslagen.nl. De volgende keer dat er gestart wordt voor de 464e loop op alle afstanden is op 4 november.

Volgende keer de jeugd gratis
De volgende keer op 4 november  willen we de jeugd  laten proeven aan onze loop. Iedereen van 6 tot en met 17 jaar kan gratis meedoen. We starten uiteraard voor de kleiner tot en met 11 jaar met de 1.3 en 2.5 km en van 12 tot en met 17 jaar kunnen de 3.5 km lopen. De jeugd loopt dan ook om de “Palmen Sport Prijzen”. De jeugd start die dag om 10.00 uur. En men kan inschrijven bij Dennenoord aan de Voorhoeveweg 2 in Weert van 9.00 uur tot 9.45 uur. Tot 4 november.