Oktoberfestpromotie ontvreemd

WEERT – Op verschillende plaatsen in Weert zijn afgelopen week reclamedoeken opgehangen om het Oktoberfest Weert onder de aandacht van het grote publiek te brengen. De doeken zijn blijkbaar in trek bij veel mensen, want een banier die aan de voetgangersbrug over de Ringbaan Zuid was bevestigt én een groot reclamedoek aan het hek bij Muziekcentrum De Bosuil waren na een paar dagen al ontvreemd.

De organisatie betreurt het ten zeerste dat door dit soort praktijken het steeds moeilijker wordt om een leuk evenement voor de Weerter gemeenschap te promoten en de begroting sluitend te krijgen, nog los van de kosten voor de vervanging van de doeken.

Als iemand weet waar de doeken zijn gebleven of als iemand ze (anoniem) terug wil brengen, horen we het natuurlijk graag! Laat dan een berichtje achter op de facebookpagina www.facebook.com/OktoberfestWeert of op [email protected]
Voor de gouden tip ligt een leuke attentie klaar.

De 12e(!) editie van het Oktoberfest Weert vindt op zaterdag 13 oktober plaats in Muziekcentrum De Bosuil. Tijdens deze avond staan o.a. de partyband Woenderbaar en schlagerartiesten Thorsten von Lippe Biesterfeld en Claudia Ansel garant voor een ‘Super-Stimmung’. Kaarten zijn te koop via de website van De Bosuil (www.debosuil.nl/programma/oktoberfest-weert-2/), bij feestwinkel Party-Time, Café Tramhalt en Café De Harmonie.

Oktoberfest Weert wordt georganiseerd door de Stichting Kei-Sjiek en de eventuele opbrengst wordt verdeeld over een aantal goede doelen in de regio Weert.

Meer info:www.facebook.com/OktoberfestWeert

Vorig artikelBurgemeester Heijmans undercover
Volgend artikelOverlast ratten in Weerter wijk Moesel