OutRageous Festival in Leveroy pakt groots uit

LEVEROY – Leveroy maakt zich klaar voor de zevende editie van OutRageous Festival. Op vrijdag 20 en zaterdag 21 juli staat het dorpje in het teken van het evenement, dat dit jaar is uitgeroepen tot het op één na beste kleine festival van Nederland. Het festival pakt dit jaar groots uit met een top line up verdeeld over 3 grote stages en een aantal verrassende ministages, geheel aangekleed in OutRageous stijl.

Op zaterdag staan er verschillende topnamen op het programma met als hoogtepunt The Partysquad. Deze helden staan al jaren aan de top met hits als Non stop, Rampeneren, Plakken en C’est la vie. Verder zijn o.a. Johnny 500, Jack $hirak en Ruthless dit jaar te zien op de mainstage.

Programma
Uiteraard mag de Timemachine niet ontbreken. Dit jaar sluit een ware legende deze stage af: DJ PROMO. DJ PROMO is al meer dan 20 jaar een van de grote namen binnen de Hardcore scene. Daarnaast zijn hier Dennis The menace, Wizard, Qatja S, Ogre, Robin Rox, AL-B en natuurlijk Ricky da Dragon te zien.

Verder is Dat Ding een gloednieuwe stage waar je moet zijn voor de heerlijkste HipHop en R&B. Deze Roermondenaren hebben al heel wat toffe feestjes op hun naam staan en nemen niemand minder dan Edson Cesar, de DJ van Broederliefde mee. Daarnaast staan Slick, Ray Escobar, Djoenevile, Bix, Caja, Pim en MC Silvino op deze stage.

Het festivalterrein zal weer geheel in OutRageous stijl aangekleed worden door het creatieve team met een foodtruck area, speciaal bier bar en een aantal verrassende ministages.

Na een succesvolle eerste editie van het Zomerfestijn zal ook dit jaar de vrijdagavond in het teken staan van Nederlandstalige feestmuziek met artiesten als Stef Ekkel en Snollebollekes.