Start bouw Muntpassage Weert

Artist impressie Nieuwe Markt Weert

WEERT – Winkelcentrum de Muntpassage in Weert wordt ingrijpend verbouwd. Bouwinvest heeft Top Vastgoed en Fimek estate geselecteerd voor de vernieuwingsoperatie.

De sluiting van V&D vormde voor het Bouwinvest Dutch Retail Fund de aanleiding voor de verbouwingsplannen. Top Vastgoed en Fimek estate hebben met DEDRIE Architecten een nieuw concept voor het winkelcentrum ontwikkeld. De grootste ingreep vindt plaats aan De Nieuwe Markt, waar het pui- en gevelbeeld wordt vernieuwd en er een transparante, dubbelhoge entree voor het winkelcentrum komt. Aan het plein komen nieuwe winkels. In het winkelcentrum  worden de passages, entrees en puien vernieuwd. Medio 2019 wordt de Muntpassage opgeleverd.

De huidige Muntpassage omvat zo’n 15.800 m2 winkelruimte, verdeeld over 50 winkelunits. Een fors deel van de winkels is ingevuld met modeformules. Daarnaast is er een supermarkt en een compleet vers aanbod.