Nieuwe Naam Hondenclub Ospel

WEERT – Door het fuseren van 2 hondenscholen in de omgeving Weert, namelijk Hondenclub de Trouwe Vriend in Altweerterheide en Hondenschool DVS in Ospel, is er 1 nieuwe hondenclub ontstaan. Voor de nieuwe naam en het nieuwe logo was een leuke prijsvraag uitgeschreven waarmee je leuke prijzen kon winnen.

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover. Toen is de nieuwe naam bekend gemaakt van de nieuwe hondenclub in Ospel. Dit werd uiteraard gedaan door middel van een feestje met een lekkere barbecue en onder het genot van een heerlijk drankje, samen met onze vrijwilligers en de cursisten.

De nieuwe naam is Hondenclub Fun en Focus

De prijzen zijn gewonnen door Ria Vaes (nieuwe naam) mag een hele mooie halsband laten maken door Knubbels by Suus en Wouter Mertens  (nieuw logo) heeft een half jaar gratis voer voor zijn hond gewonnen. Deze mooie prijs is beschikbaar gesteld door Dierspecialist Paul Meevis. Ook werd tijdens deze gezellige avond de nieuwe kleding gepresenteerd.

De hondenclub bestaat voor 100% uit vrijwilligers. Daarom kunnen wij de cursussen voor iedereen betaalbaar houden. Wij geven onder andere les in Gehoorzaamheid, Behendigheid en Hoopers. Op dit moment hebben we een zomerstop, maar vanaf begin september gaan we weer van start met de volgende lessenreeks.

Vorig artikelGezamenlijk project rond speciaalbier gelanceerd bij Weerter Stadsbrouwerij
Volgend artikelStart bouw Muntpassage Weert