NederWEET, de dorpskwis die je niet mag missen!

NEDERWEERT – NederWEET is de allereerste dorpskwis voor de hele gemeente Nederweert. Dus niet alleen voor mensen uit Nederweert, maar ook voor de mensen uit Schoor, Bookentj, Doospel, D’Indj of Leivere!

Elk team strijdt voor een zelfgekozen goed doel

Je gaat met een team aan de slag om een scala aan vragen en opdrachten te beantwoorden. De vragen zijn verdeeld over verschillende categorieën. Er zitten opzoekvragen bij, doe-vragen, puzzelvragen en cryptische vragen.

Wie?
NederWEET is voor iedereen!!! Jong en oud, puzzelaars en denkers, dromers en fantasten en voor iedereen die een gezellige middag/avond wil beleven met leuke mensen.

Waar?
Verzamel je met je team waar je wilt. Thuis, in de kroeg, op de camping, maakt niet uit. Wat jullie leuk vinden. Steek de BBQ aan, haal chinees of een patatje. Maak er gewoon een gezellige dag van.

Wanneer?
De dorpskwis wordt gehouden op zaterdag 21 juli van 15.00 uur tot 21.00 uur.
Op een nog nader te bepalen locatie moeten de vragenlijsten opgehaald en weer ingeleverd worden.

Goede Doel
Elk team strijdt voor een zelfgekozen goed doel. Dit mag een landelijke stichting zijn, maar ook gewoon een lokale vereniging of stichting. Denk bijvoorbeeld aan de voetbalclub, Jong Nederland of de Scouting. De winnaars ontvangen een riante cheque en mogen dit zelf overhandigen aan het gekozen doel.

Opgeven
Ga naar www.NederWEET.nl en geef je op.

Bekendmaking winnaars
Op vrijdag 3 augustus worden de uiteindelijke winnaars, na een zenuwslopend finalespel, bekendgemaakt in de grote feesttent van Global – Tour d’Oospel op het Aerthijsplein in Ospel.

Wacht niet langer en geef je op!
Dit wil je niet missen!

Vorig artikelGemeenteraad Nederweert neemt voorbereidingsbesluit buitengebied
Volgend artikelGezamenlijk project rond speciaalbier gelanceerd bij Weerter Stadsbrouwerij