Vijf dagen kermis in Ospel!

OSPEL – Een ritje in de spectaculaire Reactor en de Sjimmy? Dat kan! Want de kermis in Ospel heeft er dit jaar twee nieuwe spannende attracties bij. Ook zijn er weer loterijen met prachtige prijzen. De kermis start op vrijdag 22 juni vanaf 17.00 uur met een euro/kortingsavond. Let op de posters voor speciale kortingen!

Op het Aerthijsplein en de O.L. Vrouwestraat staan naast de spectaculaire Reactor en de Sjimmy ook de vertrouwde attracties zoals de autoscooter, rupsbaan, polyp, bungee trampolines, draaimolen, kinderjut, buggybaan/convoy, lijntrek, speel- en gokzaken en de eet- en snoepkramen.

Op de scholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven worden boekjes uitgedeeld waarin het lot voor de kinderloterij en kortingsbonnen voor de attracties zitten. Kinderen t/m 12 jaar die geen boekje hebben gekregen, kunnen een exemplaar afhalen bij de infobalie van het gemeentehuis.

Zondag 24 juni

Zondag is traditioneel de familiedag. Slenter langs de attracties, maak een rondje, eet een hapje, waag een gokje. Kortom, beleef het kermisgevoel en de gezelligheid.

Maandag 25 juni

Dit jaar zijn er ook weer twee kermisloterijen met prachtige prijzen. De prijsuitreikingen vinden op maandag plaats bij de autoscooter. Om 18.00 uur verzorgt Clown Desalles de trekking van de kinderloterij (0 t/m 12 jaar). Om een van de prijzen te kunnen winnen, hoef je alleen maar het lot uit het bonnenboekje in te vullen, uit te knippen en vóór maandag 17.45 uur in de bus bij de Sjimmy te deponeren.

Om 20.30 uur maakt Clown Desalles de winnaars van de grote loterij bekend. Deponeer het ingevulde lot (staat in het Gemeente Contact in Weekblad voor Nederweert) vóór dinsdag 20.15 uur in de bus bij de schietsalon. Vanaf vrijdag staat de bus voor de kinderloterij bij de kassa van de Sjimmy en voor de grote loterij bij de kassa van de schietsalon. Alleen mensen die aanwezig zijn, kunnen een prijs winnen.

Dinsdag 26 juni

Op dinsdag zijn de gratis ritbonnen uit het boekje geldig.

Openingstijden kermis

  • Vrijdag 22 juni van 17.00 tot 24.00 uur
  • Zaterdag 23 juni van 14.00 tot 24.00 uur
  • Zondag 24 juni van 14.00 tot 24.00 uur
  • Maandag 25 juni van 14.00 tot 24.00 uur
  • Dinsdag 26 juni van 14.00 tot 24.00 uur

Tijdens de kermisdagen mogen cafés en eetzaken in Ospel tot 03.00 uur geopend zijn.
De cafés hebben een eigen muziekprogramma met maximaal vier dagen live muziek.

Verkeersmaatregelen

Van woensdag voor de kermis om 16.00 uur tot woensdag na de kermis om 16.00 uur wordt het Aerthijsplein en Onze Lieve Vrouwestraat, ter hoogte van het Aerthijsplein tot aan de kerk, afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers. De Onze Lieve Vrouwestraat, wegvak Aerthijsplein – Reijndersweg wordt afgesloten van kermisvrijdag 20.00 uur tot 01.00 uur; kermiszaterdag van 16.00 uur tot kermisdinsdag om 03.00 uur en van kermisdinsdag om 14.00 uur tot woensdag na de kermis om 3.00 uur (of zoveel korter als mogelijk of langer als nodig is). Zoals elk jaar plaatsen we in diverse wegen parkeerverboden. Het verkeer leiden we om via borden.

Via www.nederweert.nl

Vorig artikelNa DAF leggen ook werknemers van ASML en VDL Nedcar werk neer
Volgend artikelVrouw die honden uitliet als getuige gezocht in ontvoeringszaak