Bizz’Cu bijeenkomst in het hart van Weert

OSPEL/WEERT – Woensdag 20 juni ontmoeten we elkaar weer. Ditmaal zoeken we de buitenlucht op en duiken in de cultuurhistorie en architectuur van de binnenstad Weert.   Om 19.15 uur verzamelen we bij Restaurant De Liefhebber (Beekstraat 45a, Weert) waar we beginnen met een kop koffie/thee en friandises. Benieuwd wat dit zijn? Dan moet je zeker komen!

Om 19.45 uur (stipt!) duiken we onder begeleiding van twee deskundige stadsgidsen in het hart van Weert. In twee groepen laten zij ons kennismaken met de bijzondere en afwisselende architectuur van oude en nieuwe gebouwen en cultureel erfgoed. En aangezien 2018 het Van Horne jaar is, zullen we ook horen welke invloed de Van Hornes op Weert hebben gehad. Na de rondleiding begeven we ons weer naar De Liefhebber om ons tegoed te doen aan een tapas- en borrelavond.

Aanmelden graag vóór maandag 18 juni via [email protected] of via het evenement op onze Facebookpagina.

Tot 20 juni!
Bestuur Ondernemersnetwerk Bizz’Cu

Datum: woensdag 20 juni
Tijd: 19.15 uur (inloop)
Start stadswandeling: 19.45 uur stipt!
Locatie: Restaurant De Liefhebber, Beekstraat 45a Weert

Verdere info via www.bizzcu.nl

Vorig artikelStamtäöfelke aflevering 7: Zalig zeen zeuj, di-j…
Volgend artikelCamerabeelden van buurtbewoners waren doorslaggevend in ontvoeringszaak