Optreden Young Forever in Amfitheater

OSPEL/OSPELDIJK – Op zondag 27 mei is er weer muziek bij Buitencentrum De Pelen. Zanggroep Young Forever uit Nederweert Eind geeft dan een optreden in het Amfitheater. Voor de wandelliefhebber is er een Verrassende Veentocht in het Nationaal Park De Groote Peel. Alle activiteiten starten bij het Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

Samen zingen houdt ‘eeuwig jong’

Zanggroep Young Forever is een enthousiaste groep vrouwen en mannen uit Nederweert Eind die geniet van hun gezamenlijke passie: zingen! Dat doen ze al drieëntwintig jaar en inmiddels hebben ze een breed repertoire van ontroerende ballads, swingende songs, kerstmuziek, pittige popnummers en sfeermuziek. Young Forever zingt in het Nederlands, Engelstalig en ook in het Limburgs dialect. Ze schrijven soms ook eigen teksten op bestaande melodieën.

Regelmatig nemen ze deel aan concerten, uitwisselingen en enkele malen per jaar luisteren ze een dienst op in de kerk. Hun eerste CD werd in 2005 uitgegeven ter gelegenheid van het tienjarig jubileum. Bij gelegenheid van het vijftienjarig bestaan werd een CD opgenomen met kerstliederen, waarvan een aantal liedjes in het dialect.

Het optreden vindt plaats in het overdekte Amfitheater van Buitencentrum De Pelen. Er zijn twee voorstellingen; om 13.30 en 15.00 uur. Deelname is een vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan de organisatie van het Peelpodium. Voor meer informatie over het Peelpodium: www.staatsbosbeheer.nl/peelpodium

 

Vorig artikelLezing ‘Weert, Van Hornestad’ door Wim Truyen
Volgend artikelLa Marquise in Budel in top drie van verkiezing Beste B&B van Nederland