Ondernemersnieuwsplatform Limburg Zaken gestopt

Krant, website en nieuwsbrief 'Limburg Zaken' stopt.

MAASBRACHT – Vinda Media uit Maasbracht is gestopt met de exploitatie van Limburg Zaken. Het online platform met ondernemersnieuws en twee maal per week een nieuwsbrief was te arbeidsintensief en niet rendabel laat eigenaar Fons van Dosselaar in een reactie aan ‘Wij Limburg’ weten. “We richten onze pijlen nu op andere projecten.”

De website is wel nog in de lucht, maar wordt al sinds begin februari niet meer bijgehouden. “We houden hem voorlopig nog in de lucht om zo via de zoekmachines nog berichten uit het archief te kunnen aanroepen.” Vinda Media exploiteerde Limburg Zaken sinds 2014.

‘Zakenblad Midden-Limburg’ (online en kwartaalmagazine) blijft daardoor naast ‘Wij Limburg’ over als enige zakelijke platformen in Limburg.