Hockey: Weert heren 1 behaalt de play-offs

WEERT – De hockeymannen hebben in een spannend duel de play-offs gehaald. Voor aanvang waren er nog vier ploegen in de 1e klasse die kans maakten op het laatste play-off ticket. Weert speelde thuis tegen directe concurrent MEP uit Boxtel en wist dat het bij winst zeker was van deze play-offs.

Uitploeg MEP begon sterk aan de wedstrijd en kreeg de eerste strafcorners, deze werden echter goed verdedigd door Weert. In de eerste helft werd er door beide ploegen voor de rest weinig weggegeven door goed verdedigend werk, dit leidde tot een 0-0 ruststand. 

Na rust was het spelbeeld hetzelfde, MEP viel aan en Weert verdedigde sterk en wachtte geduldig op kansen. Deze kans kwam er uiteindelijk door een aanval via Marco Creemers en Phillip Jannes, MEP moest een overtreding maken om de aanval af te stoppen en dit resulteerde in een strafbal. Phillip Jannes legde de bal op de stip en bleef koel oog in oog met de keeper van MEP, 1-0 voor Weert. In de resterende 15 minuten moest Weert weer verdedigend aan de bak, zeker toen MEP de keeper wisselde voor een extra veldspeler. Weert hield echter knap stand en behaalde dus de play-offs door een 1-0 overwinning. 

Het mini-interview deze week is met Thomas van Waesberge.

Vorig artikelLa Marquise in Budel in top drie van verkiezing Beste B&B van Nederland
Volgend artikelOndernemersnieuwsplatform Limburg Zaken gestopt