Plantentorens geplaatst in Ospel

OSPEL – Zaterdag 12 mei heeft de Dorpsraad Ospel het dorp weer opgefleurd met mooie plantentorens. In totaal staan er 8 plantentorens langs Lochtstraat en O.L. Vrouwestraat.

De plantentorens worden mede mogelijk gemaakt door een aantal (hoofd)sponsors. Dit jaar zijn de plantentorens die vorig jaar nog op gras stonden geplaatst op speciaal aangelegd plateaus. De gemeente Nederweert heeft deze kleine verhardingen gemaakt om de plantentorens netjes en stabiel te kunnen plaatsen.

Zoals jullie weten, hebben planten ook verzorging nodig. Met name voor het watergeven zoeken we nog enkele vrijwilligers. Als Dorpsraad hebben we ervaren dat het watergeven van deze torens niet veel werk is, als je maar met een grote groep bent. En die groep VRIJWILLIGERS zoeken we.

Daarom zoeken we JOU. We zouden graag een team samen willen stellen van 12 personen die om toerbeurt met 2 personen, 1x per 2 weken, 1½ uur mee wil helpen om de torens te voorzien van water en ander plantenonderhoud. Dit kan werkelijk IEDEREEN. Je hebt géén groene vingers nodig om je steentje bij te dragen aan een fleurig Ospel. Ook al kun je eens niet, dan zijn er nog steeds 11 anderen die je taak over kunnen nemen.

Dus reageer en laat je uitleggen wat er mogelijk is. We hebben je hard nodig. Wij kunnen het niet alleen! Doe ons, of eigenlijk HEEL OSPEL, een plezier en help mee met dit mooie project.

Info en opgave via Jan Smeets, Tel: 06-50424459, Mailadres: [email protected]

Vorig artikelWake voor omgekomen kippen in Ospel
Volgend artikelSurvivalweekend Jong Nederland in Monschau