DJ Contest O’ASIG Festival

WEERT – Ben of ken jij een getalenteerde DJ en wordt het eens hoog tijd dat jouw carrière in een stroomversnelling raakt? Dan heeft O’ASIG Festival goed nieuws voor jou!

Wij bieden opkomende talenten een kans om een plek te veroveren op het grote podium van O’ASIG Festival op 6 juli. Aan de hand van de DJ contest zal er uiteindelijk één winnaar worden gekozen. Klinkt dit als muziek in de oren en wil je meedoen aan deze DJ contest? Surf dan snel naar www.oasig.nl/djcontest voor meer informatie.

O’ASIG Festival
Het is alweer de 6e editie van het evenement, dat inmiddels een begrip in de regio is geworden. Jaar in jaar uit komen er dan ook honderden bezoekers op af. O’ASIG Festival vindt dit jaar plaats op 6 juli op het kerkplein in Hunsel. Het hele plein zal omgetoverd worden tot een magische onderwaterwereld. Voor de bezoekers zullen er gratis bussen rijden vanuit de regio. De tickets met gratis bussen worden verzorgd door Be Part Events.

Vorig artikelStem op de Dorpsraad Ospel en steun Doospel Verenigt!
Volgend artikelWeert Totaal Festival aan het St.Raphaelpad zeer druk bezocht.