JAN, Nederweert Anders en D66 starten coalitieonderhandelingen

NEDERWEERT – De vijf politieke partijen van Nederweert hebben afgelopen zaterdag met elkaar op de ‘hei’ gezeten onder leiding van de procesbegeleider Jan Smolenaars. Tijdens deze dag heeft een inhoudelijke verdieping plaatsgevonden op drie belangrijke thema’s: Randweg, Centrumplan en Buitengebied in Balans

Na afloop van deze dag bleek dat de fracties van JAN, Nederweert Anders en D66 qua inhoud het dichtst bij elkaar liggen. Daarom is op maandag 30 april besloten dat deze drie partijen starten met coalitieonderhandelingen.

Gezamenlijk hebben de drie partijen Carla Dieteren aangesteld als informateur. Alle partijen danken Jan Smolenaars voor zijn bijdrage.

Vorig artikelPolitieke partijen Weert bijeen voor start formatieproces
Volgend artikelOudste inwoonster van Weert (105) zuster Hilda Stulemeijer overleden