De leukste en gezelligste kwis in Nederweert

NEDERWEERT- Zaterdag 21 juli gaat de eerste editie van de kwis NederWEET van start. Een kwis voor jong en oud voor alle kernen van de gemeente Nederweert met als belangrijkste doel een gezellige dag samen met elkaar te beleven.

NederWEET

Wat moet je doen?
Je schrijft je in als team en gaat de hele dag aan de slag met het oplossen van puzzels, vragen en opdrachten. Om alle vragen te kunnen beantwoorden raden we je aan om een groot team samen te stellen. Dat kan familie zijn, een vriendengroep of collega’s. Vanuit een ‘thuishonk’ ga je aan de slag. De vragen zijn zeer divers. Soms gemakkelijk, soms moeilijk, er zitten echte hersenkrakers tussen, cryptische vragen, knutselvragen en doe vragen waarbij je ook de weg op moet.

Lokaal goed doel
Elke deelnemende groep verbindt zich aan een zelfgekozen lokaal doel (vereniging of stichting). Daar ga jij voor strijden. En dat mag van alles zijn, van het opknappen van een clubgebouw tot het opzetten van een nieuwe jeugdactiviteit.
Organisatie

De organisatie is in handen van een groep enthousiaste puzzelaars uit de gemeente Nederweert. Zij gaan ervoor zorgen dat jullie 21 juli alles uit de kast moeten halen om de kwisvragen te beantwoorden. Tevens zal er als klap op de vuurpijl op vrijdagavond 3 augustus een grote finaleavond volgen in de feesttent van Tour d’Oospel op het Aerthijsplein. Hierna zal onder het genot van een hapje en een drankje de uitslag van de kwis volgen.

Deelname
Inschrijven voor de kwis kan op www.nederWEET.nl.

Kosten voor deelname bedraagt 30 euro per team. Hou de lokale media, de website en facebook in de gaten. Via deze kanalen zullen wij jullie van alle benodigde informatie voorzien, zoals tijdstip van aanvang, waar de vragen opgehaald en ingeleverd moeten worden etc.

Vorig artikelGeslaagde avond Heemkunde en Orgelkring Nederweert
Volgend artikelEerste kievitsnesten zijn uitgekomen