Run Your Own Bar – Belgische avond bij Merefeldia

NEDERWEERT – Aanstaande vrijdag 20 april is er een nieuwe editie van Run Your Own Bar. Het is deze keer de beurt aan de selectie van Merefeldia. Na twee eerder geslaagde edities van Run Your Own Bar door Merefeldia 4 en de dames van Merefeldia, hopen wij als selectie er ook weer een top feest van te maken. Het thema van de avond is ‘de Belgische avond’.

De feestavond voor alle Merefeldianen en vrienden van Merefeldia zal worden vergezeld met muziek van DJ Seleção, de Belgische pils staat koud, en ook de beruchte cervelaworsten zullen niet ontbreken. Vanaf 20.00 uur zullen de deuren van de kantine open gaan. Deze avond zijn de consumpties €1,60.

Voor aankomende vrijdag zijn de weersverwachtingen zeker niet verkeerd, Merefeldia bekijkt nog of wij hier niet extra gebruik van kunnen maken.

Iedereen is van harte welkom en wij hopen er samen met jullie een gezellig maar ook onvergetelijk feest van te maken.

https://www.facebook.com/events/180722025895931/

www.merefeldia.nl

Vorig artikelLimburgse politie heeft ‘extra aandacht’ voor snelheidsovertredingen
Volgend artikelKampioenen bij Jumping Giants