Bouw van 13 vrijstaande woningen in wijk Laarveld Weert

WEERT –  In de nieuwe woonwijk Laarveld start de verkoop van dertien nog te bouwen vrijstaande geschakelde huizen. Landelijk wonen dicht bij het centrum  van Weert? Laarveld biedt deze unieke combinatie!

In Laarveld wordt een mix van overwegend vrijstaande en half vrijstaande huizen gebouwd. Voor gezinnen, senioren en zij die wat rianter willen wonen is de groene woonwijk Laarveld de locatie bij uitstek. De wijk voor het gezin! Nabij het stadscentrum en op slechts 25 km van Eindhoven. Op loop- en fietsafstand van Laarveld bevinden zich voorzieningen zoals winkelcentra, middelbare scholen, intercitystation, ziekenhuis, theater, bioscoop en gezellige pleinen met terrasjes.

Makelaar:
Dwars Makelaars, Emmasingel 5 Weert, T: (0495)537599

Vorig artikelD’n Advekaot: van straalbedrijf naar natuurgebied, landhuis Beauchamps
Volgend artikelVrachtwagen tegen middengeleider