Vorsorgepreise overhandiging 18 april aan De Graasj Roermond

Dementievriendelijk Roermond won op 14 januari de Vorsorgepreise 2018. Deze Europese preventieprijs wordt uitgereikt aan initiatieven die bijdragen aan het bewustzijn van gezond leven. De genomineerden komen uit geheel Europa, het is dan ook erg bijzonder dat Dementievriendelijk Roermond deze prijs heeft gewonnen. Op woensdag 18 april om 11.30 uur wordt de Vorsorgepreise overhandigd aan De Graasj.

De Graasj Roermond is partner van Dementievriendelijk Roermond en mag deze mooie prijs in ontvangt nemen uit de handen van Jeanine Deckers, directrice van Bibliorura, ook een van de partners. Op woensdag 18 april om 11.30 uur wordt de Vorsorgepreise bij De Graasj overhandigd door Wethouder Marianne Smitsmans. Zij zal vervolgens een woordje richten tot De Graasj over hun bijdrage aan een dementievriendelijk Roermond. Wij nodigen jullie van harte uit om op woensdag 18 april om 11.30 uur dit feestelijke moment bij te wonen.

Inloopochtend
Elke woensdag organiseert De Graasj in ook een inloopochtend van 10.00 tot 12.00 uur voor mensen met dementie, hun mantelzorgers en alle geïnteresseerden. Entree is gratis. Aanmelden is niet nodig, loop gewoon even binnen. U krijgt deze ochtend een gratis kopje koffie met lekkernij.

Vorig artikelWinnaars project ‘Welzijn in de wijk’
Volgend artikelKoninklijke onderscheiding voor Harrie Reijnen uit Haelen