Culinaire wandeling uitverkocht

WEERT – Voor de negende keer wordt zondag 15 april een proeverij georganiseerd langs de acht leukste restaurants van Weert. De kaarten voor het evenement zijn inmiddels compleet uitverkocht. Er lopen ruim 300 liefhebbers van lekker eten en drinken mee.

Dat wordt genieten voor lekkerbekken en levensgenieters, mensen die van een feestje houden en niet bang zijn om zichzelf af en toe een beetje te laten verwennen. De restaurants serveren elk hun eigen mini signature dish vergezeld van een bijpassend glaasje wijn. De volgende restaurants doen mee: Restaurant Bretelli, Hostellerie Munten, Brasserie Gotcha, Amusant restaurant & lounge, Restaurant Flavours, Eetkamer De Oude Schut, Brasserie-Hotel Antje van de Statie en Latijns-Amerikaans restaurant Denver. De middag wordt afgesloten met een gemeenschappelijke borrel bij Café ’t Swaentje. Op het plein voor het café draait een DJ tot 22.00 uur plaatjes.

De organisatie is in handen van BuitengewoonTafelen. Er zijn ook in andere steden wandelingen zoals in:

ZONDAG 8 APRIL
Zes restaurants in Zutphen
ZONDAG 15 APRIL
Buitengewone Proeverij in Weert
ZONDAG 1 JULI
Buitengewoon Tafelen in Helmond
ZONDAG 8 JULI
Buitengewoon Tafelen in Deurne
ZONDAG 28 OKTOBER
Buitengewoon Tafelen in Roermond

Vorig artikelMolenaars Annamolen Keent zoeken Juniormolenaars
Volgend artikelControles in buitengebied na dumpingen Weert, Nederweert en Leudal