Minister van Cultuur bezoekt Graaf van Horne De Musical?

WEERT – Tijdens haar bezoek aan Limburg vrijdag 30 maart, heeft minister Van Engelshoven (D66) zich tijdens een informeel samen zijn in het klooster van Rolduc te Kerkrade laten informeren over de initiatieven die op cultureel gebied in Limburg worden ondernomen.

De gemeente Beesel en Weert hebben haar geïnformeerd over hoe gemeente en inwoners samenwerken om het culturele leven in Limburg levent te houden. Weert fleurde de presentatie van wethouder Geert Gabriëls op “ met enkele liedjes uit het op 11 en 12 mei te presenteren spektakel stuk Graaf van Horne De Musical gezongen door enkele hoofdrolspelers. Aan het eind van de presentatie overhandigd de wethouder haar enkele Van Horne jaar geschenken waaronder een entreekaart voor de musical.

De minister was zeer onder de indruk. Ze vond het totaal aan activiteiten in het kader van het van Horne jaar bijzonder vanwege alle vrijwilligers die zich inzetten.
In een kort bedankwoordje gaf de minister aan dat ze graag op de uitnodiging wil ingaan om naar Weert te komen om de musical te bezoeken.

Vorig artikel24 uur per dag eieren verven in Ospel
Volgend artikelFietsster zwaargewond in Weert