Planten hebben ook dorst!

OSPEL – Na een succesvolle start met 8 plantentorens afgelopen jaar, wordt Ospel ook dit jaar opgesierd met een bloemenzee. Als Dorpsraad hebben we ervaren dat het watergeven van deze torens niet veel werk is, als je maar met een grote groep bent. En die groep VRIJWILLIGERS zoeken we.

Daarom zoeken we JOU. We zouden graag een team samen willen stellen van 12 personen die om toerbeurt met 2 personen, 1x per 2 weken, 1½ uur mee wil helpen om de torens te voorzien van water en ander plantenonderhoud. Dit kan werkelijk IEDEREEN. Je hebt géén groene vingers nodig om je steentje bij te dragen aan een fleurig Ospel. En ook al kun je eens niet, dan zijn er nog steeds 11 anderen die je taak over kunnen nemen.

Dus reageer en laat je uitleggen wat er mogelijk is. We hebben je hard nodig. Wij kunnen het niet alleen!

Wat OSPEL nodig heeft:

* 12 vrijwilligers
* inzetbaar volgens schema (aangepast op jouw mogelijkheden)
* periode mei t/m oktober
* auto met trekhaak zou fijn zijn maar is geen must
* 1½ uur tijd per 2 weken (tijden aangepast op jouw mogelijkheden)

Doe ons, of eigenlijk HEEL OSPEL, een plezier en help mee met dit mooie project.

Info en opgave via Jan Smeets,
06-50424459, Mailadres: [email protected]

Vorig artikelHelp MEOS op de Moulin Blues!
Volgend artikelGroep 1 & 2 De Kerneel bezoeken Pop Up Galerie