“Samenwerking LACO Sportcentrum Nederweert” onthult spandoek

NEDERWEERT – Wist u dat, in Nederweert bij sportcentrum LACO 4 verenigingen hun thuisbasis hebben? Deze verenigingen delen allen een gezamenlijke passie: in en rondom water bezig zijn!

Er zijn maar liefst 2 duikverenigingen actief in het zwembad van LACO Nederweert: dat is duikteam Nederweert en duikvereniging de Naate Haor Ospel. Daarnaast is Reddingsbrigade Nederweert een zeer actieve gebruiker van het Nederweerter zwembad. En als vierde vereniging zwemt ZPC Nederweert menig uurtje in dit bad.

Alle vier deze verenigingen hebben wekelijks vaste training- en oefendagen. U kunt bij alle 4 de verenigingen terecht voor gratis proeflessen om zo de vereniging te leren kennen. Mogelijk dat we u binnenkort kunnen verwelkomen. Samen met LACO hebben deze vier verenigingen een groot spandoek ontworpen met daarin de logo’s van alle deelnemers.

Dit spandoek is ontstaan en gemaakt om de samenwerking te benadrukken en te laten zien wie er naast LACO als vaste gebruiker in het zwembad actief is.

Donderdag 22 maart was de grote onthulling:

Alwin Bultman, manager van LACO Nederweert, heeft samen met vertegenwoordigers van de verenigingen het spandoek onthuld. Helaas was de afvaardiging van duikvereniging de Naate Haor Ospel verhinderd.

Het was een mooi officieel moment voor iedereen!

Na afloop was er onder het genot van een drankje nog een gezellig samen zijn.

Samenwerking LACO Sportcentrum Nederweert,

LACO Nederweert

Duikteam Nederweert

Duikvereniging de Naate Haor Ospel

Reddingsbrigade Nederweert

ZPC Nederweert

Vorig artikelDefinitieve uitslagen gemeenteraadsverkiezingen Leudal
Volgend artikelAutomobilist gewond na aanrijding