Zangvereniging Creatura zingt de Paaswake in de Paterskerk

WEERT – Na de prachtige en zeer druk bezochte Kerstnachtmis, waarmee zelfs het NOS-journaal werd gehaald, kunt u Zangvereniging Creatura opnieuw beluisteren tijdens de PAASWAKE in de kapel van de Paterskerk.

Deze vindt plaats op Paaszaterdag 31 maart a.s., aanvang 19.00 uur. Gezongen wordt o.a. de Messe brève in C van Charles Gounod, The Lord’s Prayer, het Ave Verum van Mozart, I don’t know how to love Him (door het damesensemble) en de vaste gezangen die bij de Paaswake horen.

Voorganger in de viering is de gardiaan van de minderbroeders franciscanen pater Gerard Heesterbeek. De muzikale leiding is in handen van dirigent Ton van de Weem, pianiste is Tessa Klaver. U bent van harte welkom in de kapel van de Minderbroeders Franciscanen, Biest 43 te Weert. Voor meer informatie: http://www.creatura.info.

Vorig artikel10.000,- euro voor stichting ATR-X syndroom
Volgend artikelGevelfonds van start om uitstraling panden binnenstad Weert te verbeteren