Minister en vicepremier Hugo de Jonge op 19 maart in Weert

WEERT – Hoe houden we de Weerter samenleving vitaal? En welke rol kunnen gemeente en samenwerkingspartners hierin spelen? Op maandagavond 19 maart organiseert het CDA Weert een avond met minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en vicepremier Hugo de Jonge over dit onderwerp. Vanaf 19.45 uur is iedereen van harte welkom  in Theater de Huiskamer.

Uitdagingen van deze tijd
De samenleving vergrijst en steeds meer ouderen zijn eenzaam. Mensen leven langer, maar voelen zich niet altijd langer beter. Of bewegen te weinig en ervaren vaker stress. Een ongezonde leefstijl zorgt ervoor dat steeds meer mensen kampen met fysieke en mentale klachten.

Paneldiscussie
Een panel van lokale deskundigen en de minister gaan over deze onderwerpen in gesprek. Met elkaar en met u. Er is namelijk volop de gelegenheid om vragen te stellen. Naast Hugo de Jonge nemen deel in het panel: Eric Rikkert (directeur SJG Weert), John van Heel (ondernemer o.a. Life Style Vitae), Thamara Winters (kandidaat-raadslid en teammanager Land van Horne) en Nicky Linskens (oud-raadslid en beleidsmedewerker SGE ZORG).

Programma maandag 19 maart
Vanaf 19.45 uur is gaan de deuren open van Theater de Huiskamer (Wilhelminasingel 10b, Weert). Het programma start om 20.15 uur. Aansluitend is er een borrel. U hoeft zich niet aan te melden, maar kom wel op tijd, want vol is vol.

Vorig artikelSchoorsteenbrand slaat over op bovenverdieping
Volgend artikel8 maart 1961: Viering 900 jaar stad Weert