DigiSterker: cursus werken met de elektronische overheid bij Bibliocenter

WEERT – Hoe regel je de (digitale) zaken met je eigen gemeente zoals je paspoort of rijbewijs verlengen, je ID regelen of  een verhuizing doorgeven? Bibliocenter biedt belangstellenden de cursus ‘Digisterker: werken met de elektronische overheid’. U krijgt meer inzicht en zelfvertrouwen om met de elektronische overheid om te gaan. Met deze handige cursus kunt u zichzelf straks goed redden en beter uw weg vinden op de websites van de overheid.

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten onder begeleiding van ervaren vrijwilligers van Seniorweb die u graag helpen bij al uw vragen. De cursus wordt overdag gegeven in de gemeentes Leudal, Maasgouw, Nederweert en Weert met verschillende startdata. Deelname bedraagt € 15,00 voor de hele cursus (inclusief werkboek en koffie/thee).

Waar en wanneer:

Heel                  do 21 maart en 16 mei           10.00 – 12.00 uur  

Heythuysen      do 8 maart en 5 april             10.00 – 12.00 uur  

Nederweert       di 27 maart en 15 mei            13.30 – 15.30 uur 

Stramproy        do 8 maart en 19 april             13.30 -15.30 uur

Weert              wo 7 maart  en 4 april  09.00  – 11.00 uur

Aanmelden in de bibliotheek of via www.bibliocenter.nl.  

Vorig artikel6 maart 1889: Al lang bekend
Volgend artikelZaterdag 17 Maart paardenmarkt en opening ‘Van Horne Jaar’