“Burgerinitiatieven voor uw leefbaarheid”

NEDERWEERT – Meer dan ooit gaat het ons om de mensen, niet om de stenen. Het gaat over maatschappij, niet over politiek! En over wat men wil, in plaats van wat men moet! Uit de samenleving komt zoveel kracht welke de gemeenschap dient. De overheid moet hiervoor open willen staan.

“Burgerinitiatieven voor uw leefbaarheid” bijeenkomst van CDA Nederweert

Faciliteren en ondersteunen waar initiatieven ontstaan en als we vallen, dan helpen we elkaar met opstaan! Zo hebben we de afgelopen periode veel projecten aangepakt. Zo gaan we de volgende periode nog veel meer projecten realiseren!

Op maandag 5 maart 2018 a.s. uur. organiseert het CDA Nederweert een bijeenkomst met als thema “Burgerinitiatieven voor uw leefbaarheid”. Enkele inleiders geven deze avond hun visie op dit thema en over de rol van gemeenten en vrijwilligers. Vanaf 19.00 uur inloop en om 19.30 uur start het programma tot 21.30 uur.

– Bas Meijboom, van sporthal gebied naar Luuëkerpârk, maatschappelijk & verantwoord

– Wil Heijnen, senioren woningen in Eind, ontwikkelen waar vraag naar is

– Rick van Meel, Wethouder en lijsttrekker CDA Nederweert zal de avond openen en afsluiten

Natuurlijk is er ook ruimte voor uw ideeën en vragen.

Wij nodigen u dan ook graag uit om deel te nemen aan deze bijeenkomst die plaatsvindt in:

Zaal van Nieuwenhoven, Pastoor Maesplein 1, 6034 TE in Nederweert-Eind
Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

CDA Nederweert
www.cda-nederweert.nl
[email protected]

Vorig artikel25 februari 1606: Een gijzeling in 1606
Volgend artikelReceptie voor kampioen Bjorn Smits