Start bouw: Park Zuytwillemsvaert aan de Werthaboulevard in Weert

WEERT – Vanmorgen gaf wethouder Frans van Eersel van de gemeente Weert het startsein voor de verkoop. Wethouder Frans van Eersel: “Na vele jaren is er zicht op een afronding van de Werthaboulevard. De entree van de stad aan het kanaal krijgt met dit project een fraai aanzien. Een lelijke plek in de stad verdwijnt. De oude tennishallen en hun omgeving maken plaats voor ruim 200 woningen. Onderzocht wordt nog hoe de Werthatoren in het plan inpasbaar is.”

Want op korte termijn start de bouw van ruim 200 woningen en appartementen aan de nieuwe Werthaboulevard. Daar verrijst de prachtige woonomgeving Park Zuytwillemsvaert. Een ambitieuze ontwikkeling die past bij een stad die groeit. Het bouwplan omvat een mix van koopappartementen, huurappartementen, half vrijstaande woningen met patiotuin en in fase 2 geschakelde stadswoningen en duurdere watervilla’s voor de verkoop.
De woningen liggen in een opvallend groene en waterrijke omgeving. Tegelijkertijd ligt het stadscentrum op steenworp afstand. Het project begint met de bouw van de eerste zes halfvrijstaandewoningen met stadstuin aan de Penitentenstraat en één van de appartementencomplexen. De website www.zuytwillemsvaert.nl biedt u de mogelijkheid
tot voorinschrijving. In een later stadium wordt u dan geïnformeerd door Saelmans Makelaardij.

Vorig artikelGetuigen gezocht diefstal Roermondseweg
Volgend artikelVrachtwagentje met container met nog onbekende vloeistof in brand