Joost Arts stopt met café De Harmonie

WEERT – Zoals bekend staat café De Harmonie al enige tijd in de verkoop. Het is exploitant Joost Arts niet gelukt om tot op heden een geschikte overnamekandidaat te vinden. Daarom heeft hij, in goed overleg met verhuurder brouwerij ABInbev, het besluit genomen om te stoppen.

Café De Harmonie is al meer dan 40 jaar een begrip in Weert. Ook is het café al 3 jaar te vinden in de Nederlandse Cafe Top 100. Het herkenbare interieur zal niet verdwijnen. In overleg met de brouwerij blijft de inventaris in het pand staan. Ook blijven Joost Arts en brouwerij ABInbev zoeken naar een nieuwe exploitant.

Laatste dagen geopend
Café De Harmonie zal nog open zijn tot en met zondag 25 februari. Tot die datum zal de bekende koelkast met wisselbieren weer staan met alle bieren voor een zachte prijs. Donderdag 22 februari vindt nog één keer de maandelijkse pubquiz plaats. Op zaterdag 24 februari is iedereen welkom voor een laatste feestje. DJ Reece zal de muziek verzorgen en de medewerkers van Cafe de Harmonie zullen er met jullie een gezellige avond van maken.

Vorig artikelHet verleden, heden en de toekomst van de Noordervaart
Volgend artikelErik Werps schrijft boek over geschiedenis van de rogstekers