De Krottepoffers spelen: ‘Het Huis van Tante Agaat’

WEERT – In maart kan de jeugd van Nederweert weer genieten van het nieuwste jeugdstuk van de Krottepoffers: ‘Het Huis van Tante Agaat’.

‘Sophie wordt door haar drukbezette ouders een weekendje bij haar oudtante Agaat gedropt. Haar moeder Annabel ziet het niet echt zitten om Sophie een weekend bij haar vreemde tante Agaat achter te laten, maar haar man Maarten ziet geen andere mogelijkheid. Ze moeten dit weekend namelijk werken van hun baas, en daar kunnen ze geen nee tegen zeggen.

 Sophie kijkt er juist wel naar uit om een weekendje zonder haar ouders  door te brengen. Het wordt nog gezelliger als de buurjongen Mike zich bij het gezelschap voegt. Maar net als de gezelligheid begint, betreden drie vreemde figuren het toneel. Zij proberen om in het bezit van het huis van tante Agaat te komen. Er zou namelijk iets van veel waarde verstopt liggen. Sophie heeft al snel in de gaten dat er iets niet klopt en probeert van de bedriegers af te komen. Maar of dat lukt…’

Galapremière
De première op zondag 11 maart  is  niet  zomaar  een première, maar een galapremière! Wij hopen dat alle bezoekers dan leuk of sjiek gekleed (bijvoorbeeld in galakleding) naar de Pinnenhof komen. En uiteraard ligt de rode loper voor iedere gast klaar. De Krottepoffers spelen ‘Het Huis van Tante Agaat’ vier keer, allemaal in De Pinnenhof in Nederweert. De data zijn: zondag 11 en 18 maart om 15.00 uur, vrijdag 16 maart om 19.00 uur en zaterdag 17 maart om 19.00 uur. Kaartjes kosten €5,00 en zijn te koop bij Bruna Gommans in Nederweert vanaf vrijdag 23 februari. Let op: er kan alleen contant betaald worden, pinnen is helaas niet mogelijk. Telefonisch reserveren is ook niet mogelijk.

Regie: Pieter Ritzen
Auteur: Rob van Vliet
Spelers: Jeannette Dielissen | Fiene Steverink | Cis Sluijter | Bas Peeters | Vigo Ronckers | Eric Smeets | Aldje Hendrikx | Jos Verheijen | Joris van Deursen | Koos Vaes

Vorig artikel7 februari 1828: Verzoek om getuigschrift
Volgend artikelGoederen voor drugslab aangetroffen in Ospel