Twee mensen op non-actief n.a.v. onderzoek Milieustraat Weert

WEERT – In het lopende onderzoek naar gemelde misstanden op de Milieustraat in Weert zijn nog twee mensen op non-actief gesteld. Het onderzoek is nog niet afgerond.

In november van vorig jaar kondigden de gemeente Weert en Van Gansewinkel een formeel onderzoek aan naar de gang van zaken op de Milieustraat. Aanleiding waren meldingen over vermeende misstanden daar. Dit leidde toen tot het op non-actief stellen van drie medewerkers van de Reinigingsdienst Weert. De twee medewerkers die nu op non-actief zijn gesteld zijn werkzaam bij de Reinigingsdienst en bij de gemeente. Reinigingsdienst Weert is het samenwerkingsverband van de gemeente Weert en Van Gansewinkel voor vrijwel alle reinigingsactiviteiten binnen de gemeente Weert.

Privacy
In het belang van het onderzoek en de privacy van de betreffende medewerkers doen de gemeente Weert en Van Gansewinkel geen verdere mededelingen over personen of de toedracht van de schorsingen. De dienstverlening van de Milieustraat blijft gedurende het onderzoek ongewijzigd.

Vorig artikel100 jarige mevrouw Miet Lemmen – Pellemans
Volgend artikelGriepepidemie heerst in Weert: 80 inwoners liggen ziek in bed