100 jarige mevrouw Miet Lemmen – Pellemans

ROGGEL/OSPEL – Op dinsdag 30 januari werd door burgemeester Arno Verhoeven een bezoek gebracht aan de 100 jarige mevrouw Miet Lemmen – Pellemans woonachtig in Roggel. Mevrouw Miet Pellemans groeide op in Ospel. Door haar huwelijk met dhr. Lemmen verhuisde ze naar Horn.

Hier runden ze samen een boerderij. Daarnaast werkte de heer Lemmen overdag als opperman/metselaar. Uit hun huwelijk zijn 4 kinderen geboren. In 1963 verhuisde het gezin naar de Kleine Laak in Roggel. Na het overlijden van haar echtgenoot verhuisde mevrouw Lemmen – Pellemans naar een nieuwe bejaardenwoning aan het Schuttersveld. Haar dagen (4 dagen per week) worden gevuld met bezoek aan de dagopvang in het Jozefshuis in Roggel.

Burgemeester Verhoeven overhandigde de 100 jarige een mooi boeket bloemen. Ook ontving zij vanwege het behalen van de respectabele leeftijd een oorkonde. De eeuwling zal worden bijgeschreven in het Ereboek van de gemeente Leudal.

Het gemeentebestuur feliciteert mevrouw Lemmen van harte met de behaalde mijlpaal.

www.leudal.nl

Vorig artikelNick Stijnen winnaar Jeugd Houwakker Embassy
Volgend artikelTwee mensen op non-actief n.a.v. onderzoek Milieustraat Weert