Man vermist in Meijel

MEIJEL – Via politie Peel en Maas- Wij hebben uw hulp nodig bij een vermissing van de man op de foto. Hij is 42 jaar oud en draagt op het moment van het verdwijnen nagenoeg dezelfde kleding als op de foto.

Het kan zijn dat hij een baardje van enkele dagen heeft. Hij is afgelopen zondag middag in Meijel uit zijn woning vertrokken met onbekende bestemming. Hij heeft nog in Meijel bij de bank gepind en is vanaf dat moment spoorloos. Hij heeft medicatie nodig om goed te kunnen functioneren. Deze heeft hij niet meegenomen.

De familie maakt zich ernstige zorgen over deze man en wil uiteraard graag weten of iemand hem na zondag nog gezien heeft dan wel of men weet waar hij zich nu bevindt.

Mensen die informatie hebben kunnen reageren via 0900-8844.

Vorig artikelRoermond gaat actief op zoek naar nieuwe winkels voor binnenstad
Volgend artikelTentoonstelling ‘Open Je Ogen’ over mensenhandel te zien in Weert