Trap mee tegen A.L.S tijdens de spinningmarathon van Fitlife!

WEERT – Op 25 februari 2018 van 13.00-17.00u organiseert Fitlife een vier uur durende spinningmarathon in de Zuiderpoort in Budel. Het is alweer voor het negende jaar dat er voor een goed doel gefietst gaat worden met  de spinningmarathon. Tijdens deze vier uur durende marathon gaan ruim 250 deelnemers deze uitdaging aan, onder professionele begeleiding van instructeurs. Met maar één doel voor ogen, € 10.000,- ophalen voor Stichting A.L.S.

A.L.S. is één van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel. Nederland telt op dit moment ongeveer 1500 patiënten. Gemiddeld overlijden er elk jaar 500 patiënten en komen er 500 bij. De Stichting A.L.S. heeft als missie het vinden van de oorzaak en daardoor ook mogelijk toekomstige behandeling, door het stimuleren en financieren van wetenschappelijk onderzoek naar A.L.S. én het creëren van een betere levenskwaliteit en zorg voor de huidige A.L.S. patiënten en hun omgeving.

Dit jaar brengt het team van Fitlife de deelnemers naar een heuse FANTASY WORLD! We nemen de deelnemers mee door de wereld van hun dromen. Een fantasievolle reis brengt de fietsers naar sprookjesachtige bestemmingen waar ook de horrorwezens uit hun nachtmerries voorbij komen.

De dag staat bol van live zang- en dansentertainment, deelnemers  ontvangen een goed gevulde goodiebag en natuurlijk is er zoals elk jaar een loterij met geweldige prijzen! Iedereen kan meedoen aan dit fantastische evenement, ook niet-leden van Fitlife. Supporters zijn natuurlijk ook van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen en deel te nemen aan de loterij met  fantastische prijzen. Voor toeschouwers is de toegang gratis.

Zoals gezegd is de spinningmarathon op 25 februari 2018 van 13.00-17.00u. Natuurlijk gaan we de uitdaging aan om 4 uur aaneensluitend te spinnen, maar 1, 2 of 3 uur meedoen mag natuurlijk ook. Voor  € 10,- per uur doe je al mee! Dus laat die trappers draaien voor het goede doel!

Nu al helpen? Bij Fitlife vindt je een grote inzamelingscontainer voor gebruikte kleding. Deze kleding wordt gebruikt om in Afrikaanse landen inwoners te voorzien van kleding. Bijzonder aan dit initiatief is dat al de inkomsten van de inzameling van deze kleding ter beschikking worden gesteld aan Stichting A.L.S.. Deze container staat vooraan op de oprit bij Fitlife, je kunt hier dus op elk moment je kleding deponeren en hiermee de strijd tegen A.L.S. steunen.

Wil jij meedoen? Kijk dan op www.fitlife-budel.nl/spinningmarathon of neem telefonisch contact op met Fitlife op +31(0)495 49 4333. Je vindt het evenement ook op Facebook: www.facebook.com/FitlifeBudel. Je kunt al voor 1 uur meefietsen! Trap mee tegen A.L.S.

Vorig artikelKandidatenlijst D66 Weert groter en completer dan ooit tevoren
Volgend artikel’s middag bridgen met Boorebâl en ’s avonds aan het bier