Carnavalsmiddag in Ospel

OSPEL – Carnavalstijd is toch een gezellige tijd voor iedereen. Even alles opzij zetten en samen genieten van zang en vrolijke klanken. Dit is toch iets wat iedereen graag wil. Daarom organiseren wij als Zangkoor De Peelklanken, in samenwerking met de Coconblazers, weer een gezellige carnavalsmiddag voor de senioren van Ospel en omstreken.

Dit alles vindt plaats op donderdag 8 februari a.s. van 13.30 uur tot ±17.00 uur in de Haaze-Hoof te Ospel.Onder het genot van een heerlijk kopje koffie en/of een gezellig drankje kunt u genieten van zang, muziek en uiteraard ook buut. Ook de kleintjes van de school zullen aanwezig zijn om de middag weer extra op te vrolijken en natuurlijk ook de prins van de Vlikkestaekers met zijn gevolg en de jeugdprins met zijn prinses, adjudanten en raad.

Zangkoor De Peelklanken en de Coconblazers hopen, samen met U, er weer een geweldige middag van te maken.

Graag tot ziens op donderdag 8 februari.
De entree is gratis.

Vorig artikel27 januari 1995: Penning voor Frits Neijgh van Lier
Volgend artikelWie gaat er vandoor met de gouden klöppel?