Opfriscursus Verkeersregels VVN helemaal volgeboekt

NEDERWEERT – Update- De cursus is helemaal volgeboekt – Bent u senior en/of verkeersdeelnemer en wilt u graag eens bijgespijkerd worden over de nieuwste verkeersregels? En daarbij nog tips krijgen voor zuiniger en milieuvriendelijker rijden? Grijp nu uw kans. Voor inwoners van de gemeente Nederweert wordt een VVN opfriscursus georganiseerd van 3 dagdelen á 2 uur per dagdeel.

De cursus is inmiddels helemaal volgeboekt! 

Een deskundige voorlichter van Veilig Verkeer Nederland praat u onder het genot van een kopje koffie of thee bij over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. U kunt daarbij denken aan de turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen, gewijzigde verkeersregels enz. De bijeenkomsten hebben een informatief karakter. Meldt u zich tijdig aan want vol is vol. U wordt geacht alle 3 de theorielessen aanwezig te zijn. Een praktijkrit in eigen auto is ook mogelijk, hierover meer info tijdens de theoriecursus. Wanneer Donderdag 22 febr. 1 en 15 maart 2018 Waar Vergaderzaal Sportcentrum De Bengele De Bengel 8 Nederweert Tijd Van 20.00 tot +/- 22.00 uur Kosten € 15,00 voor 3 avonden incl. koffie/thee U kunt zich aanmelden, tot 28 januari, middels de inschrijfbon of per mail. E-mail: [email protected] U ontvangt na aanmelding een (schriftelijke) bevestiging van uw deelname aan de cursus. Inschrijfbon Opfriscursus Ondergetekende wil graag deelnemen aan de opfriscursus in Nederweert op de data: 22 febr. 1 en 15 maart 2018 U wordt geacht alle 3 de data aanwezig te zijn.. De kosten dient u over te maken NL11 INGB 0006208113 t.n.v. VVN afd. Nederweert o.v.v. opfriscursus 2108 De bon uiterlijk 28 januari 2018 terugsturen in een voldoende gefrankeerde envelop naar, of zelf in de brievenbus doen bij: Veilig Verkeer Nederland afd. Nederweert p/a Meidoornstraat 15, 6031 XP Nederweert Dhr. / Mevr * (voorletters+achternaam) Adres Postcode Woonplaats Telefoon Geboortedatum E-mail * doorhalen wat niet van toepassing is

Vorig artikelKoninklijke onderscheiding voor de heer Damen
Volgend artikelWie is er dameshandschoenen kwijt?