Activiteitenprogramma Nationaal Park De Groote Peel

OSPELDIJK- Peel Ontdektocht speuren naar sporen in Nationaal Park de Groote Peel – Op woensdag 3 januari houdt Staatsbosbeheer een Peel Ontdektocht Speuren naar Sporen in De Groote Peel. Ook in de winter is er genoeg te beleven in de natuur. Dus doe je jas aan, muts op en ga mee naar buiten! Samen met een Peelgids van Staatsbosbeheer ga je op zoek naar diersporen. Zo ontdek je welke dieren slapen in de winter en welke wakker blijven. De activiteit start om 14.00 uur bij de balie van het Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospel. Deelname kost € 5,- per volwassene en € 3,50 per kind, inclusief een braakbal pluizen. Aanmelden via: [email protected] of via: 0495 – 641 497. Meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/depelen

sPEELse expeditie in Nationaal Park De Groote Peel
Op donderdag 4 januari houdt Staatsbosbeheer een sPEELse Expeditie in Nationaal Park de Groote Peel. Tijdens deze wandeling in de prachtige natuur van het Nationaal Park hebben wij een aantal prikkelende en sPEELse opdrachten voor jou in petto. We willen niet teveel verklappen, maar wie mee doet met een sPEELse expeditie ervaart letterlijk en figuurlijk dat de peel en veenmoeras is! Na afloop hutten bouwen in het bos! De tocht start om 14.00 uur bij de balie van het Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk. De excursie duurt ongeveer 2 uur en de route is 2,5 kilometer lang. Deelname kost €
5,- per volwassene en € 3,50 per kind. Reserveren is gewenst via: [email protected] of telefonisch: 0495 – 641 497. Meer informatie via www.staatsbosbeheer.nl/depelen.

Peel Ontdektocht speuren naar sporen in Nationaal Park de Groote Peel
Op vrijdag 5 januari houdt Staatsbosbeheer een Peel Ontdektocht Speuren naar Sporen in De Groote Peel. Ook in de winter is er genoeg te beleven in de natuur. Dus doe je jas aan, muts op en ga mee naar buiten! Samen met een Peelgids van Staatsbosbeheer ga je op zoek naar diersporen. Zo ontdek je welke dieren slapen in de winter en welke wakker blijven. De activiteit start om 14.00 uur bij de balie van het Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospel. Deelname kost € 5,- per volwassene en € 3,50 per kind, inclusief een braakbal pluizen. Aanmelden via: [email protected] of via:
0495 – 641 497. Meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/depelen

Vroege vogelwandeling Wintergasten in De Groote peel
Op zondag 7 januari houdt Staatsbosbeheer een Vroege Vogelwandeling met als thema ‘wintergasten’ in het Nationaal Park de Groote Peel. Nationaal Park De Groote Peel is een belangrijk vogelgebied, ongeveer 270 soorten zijn er waargenomen. In de winter is de Peel de favoriete overwinterplek voor veel wintergasten waaronder de klapekster en ontelbare ganzen. De excursie start om 9.00 uur bij de ingang van het Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk. Deelname kost € 5,- voor volwassenen en € 3,50 per kind. Reserveren kan online via www.staatsbosbeheer.nl/pelenvogels Meer informatie:
www.staatsbosbeheer.nl/depelen.

Vorig artikel25 december 1964: Actie binnenbad
Volgend artikelUt Zwe-jleecht fieëst