Weertenaar op fotoreis in India en Nepal

WEERT/NEPAL/INDIA – Weertenaar Martin Munoz nam medio november deel aan een groepsreis van 22 dagen naar India en Nepal. Onder meer stonden de wonderschone Taj Mahal, de mysterieuze Ganges, de besneeuwde Himalaya, de vallei van Kathmandu én het hectische Delhi op het programma. 

Fotoreportage ‘India en Nepal on a Shoestring’

Martin: ”De aankomst in New Delhi was even spannend want er was héél veel smog. De dag voor onze aankomst mochten er zelfs geen vliegtuigen landen.  Toen ik uit het raampje keek wilde ik eigenlijk meteen naar huis. Zelfs in de aankomst hal hing er mist.  Toen we bij de reisleider aankwamen zei deze dat we maar 3 dagen bleven en de mensen hier niet weg konden.  Ondanks dat heftige begin werd het een geweldige reis met in totaal een groep van 24 deelnemers. We hadden een top reisleider die ons naar de mooiste plekjes heeft gebracht”.

Een reacties van een andere deelnemer: ” In drie weken tijd zo ontzettend veel beleefd dat ik nauwelijks weet waar ik moet beginnen als mensen mij naar de vakantie vragen. Jaipur, Varanasi en de Taj Mahal waren hoogtepunten in India. Nepal heeft echter mijn hart gestolen! Avontuur in Chitwan, paragliden (aanrader!!) en bootje varen in Pokhara, de mooie wandeling en zonsopkomst over de Himalaya, de tempels en stoepa’s, de relaxte sfeer in Bakhtapur en Kathmandu. Maar ook de groep en goede reisleider hebben dit tot een onvergetelijke reis gemaakt”.

Fotograaf Martin Munoz legt de nadruk op het maken van foto’s van mensen in het dagelijkse leven en dat in deze reportage goed te zien is.

Bekijk de gehele fotoreportage’s via de volgende links

1  2  3  4

Foto’s Martin Munoz/Midden Limburg Actueel.

Vorig artikel23 december 1951: Een eigen kapel
Volgend artikel“SAME STERK VÖR OOS KERK”