Begin het jaar goed bij het Ospels Steunpunt

Het nieuwe jaar staat voor de deur en iedereen is alweer bezig met het bedenken van goede voornemens. Jullie ook? Een van deze voornemens kan zijn om iets voor een ander te willen doen. Dat kan heel gemakkelijk. Hoe dan? Namelijk door vrijwilliger te worden bij het Ospels Steunpunt. Of misschien is het bekleden van een bestuursfunctie wel meer iets voor jou.

Net iets meer weten over hoe zaken binnen het Steunpunt lopen of nieuwe activiteiten bedenken voor de medemens in Ospel en Ospeldijk. We zijn op zoek naar jou! Neem gerust eens contact op met het Ospels Steunpunt, loop eens een vergadering mee of draai een middag mee tijdens de zitting.

Hulp vragen
Het kan ook zo zijn dat in het nieuwe jaar eindelijk de knoop is doorgehakt en dat er hulp gevraagd gaat worden. Bijvoorbeeld bij het plakken van een fietsband, ophangen van een lamp, verplaatsen van een bed, aanvragen voor een parkeerkaart, kleine klussen opknappen. Dan bent u op de goede plek bij het Ospels Steunpunt.

Het Ospels Steunpunt heeft elke donderdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur zitting in het gemeenschapshuis Haaze-Hoof aan het Aerthijsplein 3 in Ospel.

Hier zitten een vrijwilliger en een professional ( gemeentelijk consulent  sociaal domein WMO of een wijkverpleegkundige) klaar om met ieder die komt een gesprek aan te gaan. We pakken problemen sámen met jullie op en proberen ze ook sámen met jullie op te lossen.

Contact opnemen kan ook via de website www.ospels-steunpunt.nl
Als het contact formulier ingevuld en verstuurd wordt nemen wij contact met u op.

De Stichting Ospels Steunpunt wil jullie allen een heel goed en vooral een gezond 2018 wensen!

Vorig artikelWijkrondgang politie Maasniel
Volgend artikelArvalis Nederweert verhuist naar Roermond