Levensmiddelenpakketten voor hen die het nodig hebben

NEDERWEERT/OSPEL – Stichting E-Power, de Vincentiusvereniging Nederweert en CDA Nederweert, slaan de handen in elkaar voor hen die het nodig hebben!

Kerst, de mooiste tijd van het jaar! Toch is het niet voor iedereen voor de hand liggend om zonder zorgen van de kerstdagen te genieten. Vrijwilligers van E-Power Ospel en de Vincentiusvereniging Nederweert, CDA Nederweert, hebben de handen in elkaar geslagen, om hen die het nu kunnen gebruiken, een handje te helpen om van een onbezorgde kerst te laten genieten.

De vele vrijwilligers hebben zich ervoor ingezet 40 gezinnen een levensmiddelenpakket aan te mogen bieden. Het pakket is gevuld met allerhande nuttige en lekkere producten die deze gezinnen goed kunnen gebruiken.

‘We hopen dat onze samenwerking om mensen te helpen, verenigingen, ondernemers en andere mensen aanspoort om dit ook te doen. ‘De kracht om mensen te helpen zit in de maatschappij, aldus Rick van Meel van CDA Nederweert’.

Op de Foto:
Mat en Eric Jacobs van Stichting E-Power, Mia Gubbels-Rulkens en Lies Roost-Knapen van de Vincentiusvereniing Nederweert, Henk en Diego Nabben van Coop Ospel en Antoine Hekers, Marc Op ’t Root en Rick van Meel met zoontje Mies van CDA Nederweert.

Vorig artikelNieuw bestuurslid CDA Nederweert
Volgend artikelB.S. Budschop pakt 2e plaats in finale ontwerpwedstrijd