Hockey: HV Weert wint van Oss

WEERT – De heren van Weert moesten het opnemen in een thuisduel tegen Oss. Oss, onder leiding van de oud coach van Weert, stond voor aanvang 1 punt boven Weert op de ranglijst en staat bekend als een zware tegenstander.

Weert begon echter sterk aan de wedstrijd en scoorde binnen 5 minuten de 1-0 door Daan Bekelaar. De thuisploeg hield het hoge niveau vast en verdubbelde de voorsprong nog voor rust via Phillip Jannes, 2-0 was de ruststand.

Na de pauze maakte Weert vanaf de afslag ook nog de 3-0 via Daan Bekelaar. Maar toen 10 minuten later uit het niets de 3-1 viel ging Weert steeds meer achteruit lopen. Vervolgens kwam 5 minuten voor tijd de 3-2 en werd het nog een spannende eindfase. Weert wist de score vast te houden ondanks nog een paar kansen voor Oss.

Eindstand 3-2, Weert klimt hierdoor 1 plaats op de ranglijst, en speelt op 3 december de laatste wedstrijd voor de winterstop, thuis tegen Mep.

Het interview van deze week is met Daan Bekelaar.

Vorig artikelBloembakken verzetten in Nederweert
Volgend artikelNaam Het Bruine Paard verdwijnt uit het straatbeeld