Hond doodt dieren in Stramproy

STRAMPROY – In de nacht van 24-11 op 25-11 heeft er vermoedelijk een hond 3 kippen, één haan en één konijn gedood in de omgeving van de Crixhoek te Stramproy. Er is bij de woning een rode halsband achtergebleven van een hond.

Qua formaat hond moet gedacht worden aan een middel/grote hond. De rode halsband die achter bleef betreft een zogenaamde Petsafe band. Oftewel een halsband met hieraan een zwartkleurig kastje dat stroomschokjes af kan geven.

Heeft u hier meer informatie over of weet u mogelijk van wie de hond is (die normaal zo’n rode halsband draagt) vragen wij u contact op te nemen met de politie Weert via het telefoonnummer 0900-8844.

U kunt hierbij verwijzen naar het registratienummer2017188778

Vorig artikelScouting Nederweert bedankt iedereen
Volgend artikelONS Cranendonck naam online burgerplatform