ONS Cranendonck naam online burgerplatform

Jos Zentjens, Frans Kuppens en een aantal inwoners die met hun registratie een taart wonnen.

Cranendonck – Vorige maand lanceerde de gemeente een online burgerplatform. Een digitale ontmoetingsplaats waar inwoners ideeën kunnen delen. De eerste oproep was om een naam te verzinnen voor het platform. Hierop kon gestemd worden. De naam ONS Cranendonck kreeg de meeste stemmen.

 ONS Cranendonck is daarmee de nieuwe naam van het online burgerplatform voor en door inwoners van Cranendonck. Inzender Jos Zentjens: “In Brabant zetten we ‘ons’ voor iets wat bij ons hoort zoals ons mam en ons pap. Vandaar vond ik ONS Cranendonck een goede naam voor dit nieuwe platform dat voor óns inwoners is’. Hier waren de stemmers het mee eens en daarmee wint Jos een feestje.

Op www.onscranendonck.nu kunnen inwoners met elkaar in gesprek over onderwerpen die spelen in de gemeente. Ze kunnen ideeën inzenden en op ideeën van anderen stemmen. Ze komen er makkelijk met elkaar in contact en de gemeente en de politiek kunnen meelezen en eventueel ideeën overnemen. Zo maken ze samen Cranendonck!

Vorig artikelHond doodt dieren in Stramproy
Volgend artikel27 november 1911: Zwarte jas en witte stropdas