Busverbinding vanuit Ospel wordt hersteld

OSPEL/NEDERWEERT – De busverbinding wordt hersteld! En dat is super goed nieuws voor o.a. de leerlingen die vanuit onze gemeente naar het College in Weert gaan. Met dank aan onze collega’s van CDA Weert, die bij het gemeentebestuur hebben aangedrongen op het herstel van deze busverbinding.

In september heeft de CDA-fractie van Weert een brief gestuurd met vragen over de bushalte bij Het College. Als gevolg van de nieuwe dienstregeling van Arriva kwam deze halte in 2016 komen te vervallen. Daarmee was de bereikbaarheid van de school verslechterd.

Met ingang van december wordt de ‘scholierenlijn’ Ospel – Nederweert – Weert Station – Weert Het College weer actief en zal de bus weer stoppen bij de halte aan de Ringbaan-West.

Vorig artikel10 november 1605: Neergestoken
Volgend artikelDuikteam Nederweert terug van reis naar Egypte