Zinloos geweld in Roermond

ROERMOND – Via politie.nl – Vrijdag kregen wij, via beveiligers die in de binnenstad van Roermond werkzaam zijn (Retail Interventie Team), een melding van een mishandeling die omstreeks 12.45 uur had plaatsgevonden op het Munsterplein in Roermond. Een ondernemer had de mishandeling gezien en dit doorgegeven aan de beveiligers. Volgens de ondernemer zou een man op leeftijd mishandeld zijn midden op straat.

Hierop zijn wij de beveiligingscamera’s, die in de binnenstad hangen, gaan uitkijken en bleek dat de man behoorlijk mishandeld was. Ook zagen wij dat diverse omstanders erop af kwamen om de man te helpen. Via camerabeelden en een getuige zijn wij de verdachte op het spoor gekomen en werd hij enkele uren later door ons aangehouden.

De identiteit van de man die mishandeld werd is helaas nog niet bekend bij ons. Graag willen wij met de man in contact komen en we zijn ook op zoek naar getuigen die de mishandeling gezien hebben.

Indien je de mishandeling gezien hebt of weet wie de man is die mishandeld werd kun je dat melden via een privé-bericht op onze Facebook-pagina, via 0900-8844 of kom even langs bij het politiebureau in Roermond.

Vorig artikelMarc Bauwens ontvangt Erespeld van de stad Roermond
Volgend artikelHV Weert meisjes A1 promoveren naar landelijke hoofdklasse