Maak het in Nederweert samen gezellig met een gratis buurtkerstboom!

NEDERWEERT – Wil je samen met je buurt een kerstboomfeest houden? Ook dit jaar kun je bij de gemeente Nederweert in aanmerking komen voor een gratis buurtkerstboom. Ook de gemeentelijke partytent en statafels zijn uiteraard beschikbaar.

Elkaar ontmoeten
Het project is bedoeld om straten en buurten in de donkere wintermaanden te stimuleren om elkaar te ontmoeten door gezellig samen iets te organiseren. Dat kan een buurtfeest of de vertelling van een kerstverhaal zijn, maar ook een muziekoptreden of een andere kerstactiviteit rondom de kerstboom.

Wat moet je doen?
Bedenk samen met je straat of buurt een activiteit en meld deze vóór 13 november aan bij Harold van der Haar, regisseur leefbaarheid van de gemeente Nederweert, via e-mail: [email protected]. In de mail omschrijf je niet alleen de activiteit, maar geef je ook aan waar en wanneer het initiatief plaatsvindt. Na aanmelding loot je mee voor één van de 10 buurtkerstbomen. Het is ook mogelijk om de gemeentelijke partytent en statafels te lenen, gratis dus. Vragen? Dan ben je bij Harold aan het goede adres.

Ophalen
Als je buurt in aanmerking komt voor een gratis kerstboom, ontvang je van de gemeente Nederweert een bon. Met deze bon kun je op zaterdag 9 december tussen 09.00 en 10.00 uur een kerstboom van ongeveer 3,5 tot 4 meter ophalen op het Raadhuisplein. De kerstbomen worden aangeboden in samenwerking met Boomkwekerij de Noordhoeve. Je bent zelf verantwoordelijk voor vervoer en plaatsing. Decoratiemateriaal en eventueel stroomverbruik zijn voor eigen rekening.

Vorig artikelOntsnapping van topcrimineel met helikopter verijdeld
Volgend artikel12 oktober 1959: TENTO 1959