LinkedIn en social media voor nieuwe baan of nieuwe klant training

WEERT – Meer kansen voor je bedrijf en om een andere baan te vinden met social media en vooral met LinkedIn. In een bootcamp van één dag leer je hoe je dat als ondernemer of werkzoekende het meest effectief doet. Door zelf doen leer je het meest. Dus neem je laptop, tablet of smartphone mee naar de praktische training maandag 9 november bij Bibliocenter Weert van 9.30 tot 16.30 uur. Aanmelden op www.bibliocenter.nl . Het adres van de bibliotheek is Wilhelminasingel 250 in Weert.

Stevig er tegenaan
In deze praktische training ligt de focus op LinkedIn. Je leert hoe je jezelf en wat je te bieden hebt krachtig profileert. Wat sluit aan bij jouw communicatiestijl? Je leert meer over imago, reputatie en online netwerken en creatieve manieren om jouw meerwaarde online te laten zien.

Deze eendaagse training Social Media Bootcamp richt zich op werkzoekenden, ZZP’ers en ondernemers. Ook voor een ervaren werkzoeker of ondernemer heeft deze training een meerwaarde. Je deelt kennis, inzichten en ervaringen met anderen. Huub van Dommelen van Webbieb.nl geeft de training en de lunch is inbegrepen.

Vorig artikel12 oktober 1959: TENTO 1959
Volgend artikelTheaterboerderij Boeket op zoek naar nieuwe organisatie