Klopjacht in Maarheeze

MAARHEEZE – In Maarheeze is een klopjacht gaande op 2 of 3 mannen met een Noord-Afrikaans uiterlijk.

2 politiehelikopters hebben het gebied nauwkeurig afgezocht en gingen om de beurt tanken in Eindhoven. Op de Koenraadtweg is een blauwe BMW in de berm gereden en deze is reeds weggetakeld. Meerdere arrestatieteams zijn terplaatse en zoeken in het bosgebied.
1 van de 2 politiehelikopters is naar Limburg gevlogen waar in Roosteren een verdachte was neergeschoten na een achtervolging. Of de zaken iets met elkaar te doen hebben is niet duidelijk. De politie geeft later een persconferentie. De mannen zijn nog niet gevonden en de politie zoekt nog verder.

Vorig artikelZoektocht naar de onthoofde graaf van Horne
Volgend artikelOntsnapping van topcrimineel met helikopter verijdeld